Weconomics Certified Program

Ervaringen met het Digital Leadership & Blockchain Certified Program

Hoe hebben cursisten deze opleiding ervaren?

Het Certified Digital Leadership & Blockchain Programma (WCP) is een opleidingstraject dat zich richt op digitaal leiderschap en op de ontwerpkant van blockchain organisaties. Het WCP is door Computable genomineerd als één van de beste ICT-opleidingen van dit jaar, en inmiddels hebben de eerste cursisten de opleiding afgerond. Hoe hebben cursisten de opleiding zelf ervaren? Wat hebben ze opgestoken en waarom zouden zij de opleiding aanraden?

De Weconomics Foundation introduceerde in de tweede helft van 2018 het Certified Digital Leadership & Blockchain Programma (WCP), in samenwerking met Logistics Community Brabant, Avans Hogeschool en de Breda University of Applied Sciences.

Wil je meer weten over de inhoud van het Weconomics Certified Program: ‘Digital Leadership & Blockchain’ ? Of wil je weten hoe je je kunt aanmelden?

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van de Weconomics Foundation.

Ervaringen met het Blockchain Certified Programma

Het WCP is een halfjaarlijks programma dat zich richt op digitaal leiderschap en op de ontwerpkant van blockchain organisaties. Dit omdat bedrijven door de snelle ontwikkeling van onder andere blockchain technologie behoefte hebben aan voortschrijdend inzicht en aan goed opgeleide professionals.

Inmiddels is het WCP door Computable genomineerd als één van de beste ICT-opleidingen van dit jaar, en hebben de eerste cursisten hun eindopdracht afgerond. Waarom hebben cursisten voor deze opleiding gekozen? Hoe hebben zij de opleiding ervaren?

Rico van der Kooij – Mede-eigenaar van HELDR & Interim Recruitment specialist

Rico van der Kooij wilde zich verdiepen in de mogelijkheid om HR-vraagstukken met blockchain technologie op te lossen. Wat zijn de belangrijkste inzichten die Rico heeft opgedaan tijdens de cursus? Rico: “Sowieso: veel meer diepgang en kennis van wat blockchain nou precies is. Ik denk dat het me nu redelijk lukt om zelfs aan een kind van vijf uit te leggen wat blockchain inhoudt.

Wat ik nog meer belangrijk vind: het inzicht dat blockchain onder andere gaat over een gedeelde werkelijkheid. En hoe dat samenkomt met gedeelde waarden, principes, doelen en met transacties..”

Welke inzichten biedt deze blockchain opleiding nog meer?

Lees het volledige verhaal van Rico hier

Marco Gerritse – Innovator bij BrinQer

Marco Gerritse volgde de opleiding in het kader van zijn functie als Innovator bij BrinQer. Wat was de reden dat Marco koos voor het Digital Leadership & Blockchain programma van Weconomics?

Marco: “Mijn werkgever droeg deze opleiding bij mij aan. Hij had al een masterclass gevolgd bij Paul Bessems en was daar heel enthousiast over. Wat mij heel interessant leek: Blockchain Organiseren. Je hebt aan de ene kant de technologie, aan de andere kant heb je de organisatie en de modellen die daarbij komen kijken. Vandaar dat ik dacht: misschien kan ik nog wel veel meer opsteken.

Ik wilde natuurlijk ook enige mate van expertise creëren. Dat is natuurlijk interessant als starter in de markt op dit moment: expert worden op dit gebied.”

In hoeverre vervulde de opleiding de verwachtingen die Marco had?

Lees het volledige verhaal van Marco hier

Rick van Hooff – Afgestudeerd HBO Accountant

Rick van Hooff volgde de blockchain cursus in combinatie met zijn afstuderen aan de opleiding HBO accountancy. Hoe heeft Rick de cursus beleefd?

“Ten aanzien van blockchain heb ik vooral veel diepgaandere materie meegekregen over de architecturen die er zijn, de verschillende organisatieperspectieven, en smart contracts. Maar de belangrijkste reden om aan deze cursus mee te doen: je krijgt totaal nieuwe inzichten ten aanzien van het vormgeven van projecten. Je moet het oude denken loslaten, en voornamelijk een nieuwe slag maken met het centraal stellen van het probleem.”

Hoe is de denkwijze van Rick precies veranderd tijdens deze cursus?

Lees het volledige verhaal van Rick hier

Meer weten over deze Digital Leadership & Blockchain opleiding of direct zelf aanmelden?

Wil je meer weten over het Weconomics Certified Program: ‘Digital Leadership & Blockchain’? Of wil je weten hoe je je kunt aanmelden?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s